Saturday, September 22, 2018

Weblogic 12c Administration I -- 1Z0-133 - Sample exam -1


1. 
Select the web servers supported by WebLogic Server to provide the web tier:
  1. Apache HTTP Server
  2. Oracle HTTP Server
  3. Microsoft IIS
  4. All of the above
  Answer  - D

2.  What is the name of a proprietary header in the WebLogic Server plug-in?
  1. True-Client-IP
  2. WL-Proxy-Client-IP
  3. WL-Client-Proxy
  4. None of the above
            Answer   -   B

3. 
Name the two fundamental benefits of WebLogic Server clusters:
  1. Reliability and robustness
  2. Scalability and resilience
  3. Load balancing and failover
  4. Capacity and performance
      Answer  -  C

4.  What is the main benefit of having the Oracle WebLogic Server plug-in in the web tier?
  1. Ability to recognize failed members
  2. Licensing
  3. Compatibility
  4. Flexibility
       
              Answer   :   A

5.  Select  all features of dynamic servers :

        a.  REquire OS virtualization
        b.  Enable a domain to scale out
        c.  Enable server instances to scale up.
        d.  All of the above.

                Answer   :  b

6)  Cluster communication occurs at the following TCP/IP network layer:
  1. Network
  2. Transport
  3. Application
  4. None of the above

             Answer   :   B  

7)  Select the protocols that WebLogic Server uses to replicate cluster status information:
  1. IP
  2. TCP
  3. UDP
  4. All of the above
             Answer   :    B &  C

8)  What is the default cluster messaging mode in WebLogic Server 12c?
  1. Unicast
  2. Multicast
  3. None of the above
    Answer  -  A

9)  A cluster member will be considered failed using unicast after how many consecutive missed heartbeats?
  1. One
  2. Two
  3. Three
  4. None of the above
     Answer   :  None of the above.

10)   Select all prerequisites for using multicast for cluster messaging :

        a.  Network support
        b.  Address and port number
        c.  Native IO
        d.  All of the above

          Answer  -  A  and B



11)  WebLogic Server replicates session information stored in: 
  1. Database
  2. File system
  3. HTTPSession objects
  4. Coherence*Web
    Answer  -  HTTP Session Objects    -   C

12)  Load balancing algorithms supported by Weblogic Server Plugin 

             a.  Round-robin
             b.  Weighted
             c.  Sticky
              d.  All of the above.
              e.  None of the above

            Answer  -  A

13)   Methods to improve session replication performance

             a.  Database
             b.  Aynchronous replication
             c.  File System
             d.  Session Cache

          Answer  :  b  and d

14)   HTTP session configuration data is stored in :

              a.  weblogic.xml
              b.  web.xml
              c.  wl_servlet_sessions
              d.  None of the above

              Answer  -  A  ( weblogic.xml)

15)  Durable session persistence mechanism :

              a.  In-memory
              b.  Replicated
               c.  JDBC
              c.  File

               Answer   :  C and D


16)  JDBC Drivers translate SQL sentences to native data store calls

             a)  True                       b)  False

           Answer :  a

17)  Types of a pure Java JDBC driver

              a.  Type 2
              b.  Type 4
              c.  None of the above
              d.  All of the above.

           Answer  -  b

18)  Language or notation in which data source configuration is store in WebLogic Server

             a.  Java
             b.  JSON
             c.  XML
             d.  Any of the above

            Answer  :  C  ( XML)

19)  Load balancing in multi data sources is restricted to round-robin

             a.  True                                     b.  False

              Answer   :  a


20)
  1. WebLogic Server supports XA+ protocol version 2.
    1. True
    2. False

    Answer   :  True  ( a)



  2. 21. 
    Resource managers may take part in prepare phase and be absent in commit phase of a distributed transaction.
    1. True
    2. False

    Answer  :   a

  3. 22. 
    XA interfaces implemented in JTA are high-level interfaces, available to applications:
    1. All of them are
    2. None of them are
    3. Some of them are

    Answer  : C

  4. 23. 
    Property that limits the maximum time allowed for a transaction to remain in commit phase:
    1. Timeout seconds
    2. Abandon timeout seconds
    3. Maximum duration of XA calls
                    Answer  :  C













































No comments:

Post a Comment

Hyderabad Trip - Best Places to visit

 Best Places to Visit  in Hyderabad 1.        1. Golconda Fort Maps Link :   https://www.google.com/maps/dir/Aparna+Serene+Park,+Masj...